Отак поглянеш вiддалiк...

* * *

Отак поглянеш віддалік
На ті Карпати —
Голо-голо...
І болю чистого потік
Перебрідають ці моголи.

Вони повзуть, ідуть на приступ —
У серці гамір, метушня,
І будь-який ліричний відступ
Їх не спиняв
І не спиня...

Як мурашиння, вперто лізуть.
Говерла духу — осіда.
І вимива гінка вода
Із дум опришкових залізо.

Танцюй же, легіню! Довкруг
Така пустеля,
Як і в Січі.
Одні каліки войовничі
Ніде не знають наших мук...


Рецензии
нажаль ви праві...а також гарно написано...з повагою Ю.В,

Юрий Поплавский   23.08.2012 09:25     Заявить о нарушении