У цьому сирiтському лiсi...

* * *

У цьому сирітському лісі —
Лиш плакати?.. От би хто знав!
Гвинтівка іржавіє в стрісі.
І щастя за вік не надбав.

Чи солоду, може, й не треба?
Яка ж то вже буде любов?..
Окрайцем черствим не погребав,
Ішов — не цурався обмов.

— Хай хтось щасливіший за мене, —
Гадав, — як його не жаліть:
Ще листя для нього зелене,
Ще віття не схоже на кліть...


Рецензии
http://www.stihi.ru/2011/03/01/2797
пора, пора стріху підлатати...Ю.В.

Юрий Поплавский   23.08.2012 10:19     Заявить о нарушении