З мовы ранак
Нібы гарэзлівы музыка грае,
А на ўсходзе сонца зіхаціць,
Брыльянты-яханты па снезе рассыпае,
Рабінку тонкую абселі снегіры
І ягады абмерзлыя з'ядаюць,
Сінічкі бегаюць туды-сюды
І костачкі на снезе сабіраюць,
Зімой у лесе прыгажосць,
Усё на сонцы ззяе,
Такой зімы нідзе няма,
Амаль, што ў нашым краі.
Свидетельство о публикации №112082201184