Як би мен...

Як би мені навчитися кохати,
Знайти себе у терні снів,
І мрії всі свої згадати,
І знов почути птахів спів.

Далека мрія серце гріє,
Коли настане смутку час,
Але немає вже надії,
І не побачу більше вас.

Сховаю біль,своє страждання,
І тихо з*явиться сльоза.
Згоріло все - моє бажання!
І навіть попелу нема...

Стою і мрію про кохання.
Згубила серденько своє.
І на мої німі прохання
Байдуже почуття твоє.

Тепер залишилось чекати:
Десь кілька днів,або років,
Коли навчуся знов кохати,
Коли почую птахів спів


Рецензии