Ненавиджу!

Ти звуками минулого ожив в душі моїй.
І те відлуння наживо серце роздирає.
Ти повернувся від холодних, загнаних повій,
Але в мені любові колишньої немає.

У світі я вже бачила багато тарганів,
Що жалісно лизали мені брудні підбори.
Вже досить серед ночі димлячих каганів!
Набралась я у відьом святої непокори.

Не хочу відчувати більше твою плоть,
І не чекаю я від тебе ніжних слів.
Я мрію лиш про те, щоб сльози побороть,
Щоб злий хижак роздер подібних королів!
(21.08.12)


Рецензии