Молитва

Господи Боже тебе я благаю
Пред ликом твоїм на коліна впадаю
Даруй ти нам щастя, даруй ти нам волю
Даруй нашим дітям щасливую долю

Молю тебе щиро ти Цар наш єдиний
Даруй спокій й мир ти усій Україні
Нехай її дітям зійде Божа ласка
Нам треба лиш розум й силу, не казку

Щоб пращури наші нарешті пишались
І всі про народ наш у світі дізнались
Не плутали нас і родами чужими
А йшла добра слава про народ України

Щоб стала нарешті держава міцною
Щоб мудрий народ був її головою
Скінчилася лайка, брехня та свавілля
Скінчилася ця вся зневага й насилля

Дай Боже нам сил темній час подолати
І більше до стежки ції не звертати
Щоб став наш народ міцний як родина
Жили щоб з сусідами тихо та мирно

Щоб більше не хтіли на когось рівнятись
А прагли своє піднімати й пишатись
І щоб не тікали шукаючи долю
А самі творили її у покої

Прошу тебе Боже, Отець наш єдиний
Даруй добру долю народу й країні
Даруй людям здатність свій край покохати
Любить Україну як неню, як мати.

Нехай розквітає вона між віками
Хай славу несе в світ доньками й синами
Піснями, думками, любов’ю повита
Хай буде нести у цей світ тільки світло!


Рецензии