Мрiя

-Скажи,як більше не любити,
Забути те,що так святе,
І як без нього тоді жити,
Як думати,що все пусте?

Не хоче пам'ять відпускати,
У душу товпиться з ножем
ЇЇ шмагає на квадрати,
Лишаючи у серці щем.

Сльоза ховається на віях,
Побляк від туги білий світ.
Ти залишилася у мріях,
Любов закінчила політ.

А може ще злетить?Не знаю.
Болючі рани заживуть
І може знов десь заспіває
Там,де її у мріях ждуть.


Рецензии