И знову прохолода. Знову дощ укр

І знову прохолода. Знову дощ.
І листя пожовтіло непомітно.
Підкралась осінь до мого вікна.
І не цвітуть уже барвисті квіти.

Я теплий одяг дістаю із шафи.
Із парасолькою не розлучаюся й на мить.
У вирій сумно проводжаю птахів.
І по-осінньому я починаю жить.
(2008)


Рецензии