Минем тошем
Менэ буген,яфрак яуганда.
Ап-ак кардан атлап килэ идем,
Жирнен осте мамык юрганда.
Ап-ак карлар жайлап кына
Килеп куна керфек очыма.
Тамчы булып эреп ага
Килеп кунып,жылы учыма.
Тошлэремдэ ап-ак карлар курдем-,
Сары яфрак ява-онемдэ,
Ап-ак карлар хыял микэн,
Сары яфрак онем булганда?..
Свидетельство о публикации №112082004170