Хlу ратува хlавъус

Гlядаб ухъува исус,
Ну гьан иркуле рисуд,
Цlах дилзуле нушаке,
Ярхlал малаик бисур.

Дунъя буаби шатле,
Хlу калъабри арале,
Хlу арале лерхlале,
Кьаркьала цаби чагъле.

Дунъя батес ца гlязаб,
Хlу ратес ярхlал гlязаб,
Дунъя батува уус,
Хlу ратува уъхlавъус.

Гъотlла мякье ишхъасра,
Хугил гъотl бергъосана,
Хlу нуни "у" рирхъисра,
Церхlили хlасесана.


Рецензии