я розучилась без тебе спати

я розучилась без тебе спати.
здається, нiч - мiй найбiльший страх.
здається, я розучилась кохати,
тепер живу лиш у свОїх віршах.

мені здається, що свiт втопився
в полоні твОїх глибоких очей.
яким ти був, таким й залишився -
пiдробкою тисяч порожніх людей.

я розучилась без тебе спати,
зате написала вже море віршів.
здається, я вже не можу кохати.
а знаеш... ти i ранiше не вмiв.


Рецензии