Жадувана жена
но пак летя над снежните полета.
Крилатите в земята не заспиват
летежа им се мери с ветровете.
Дори ранена, там сред тишината
отново ще открия свойто ято...
Не ме обсебвай, аз съм свободата,
разцъфнала във самодивско лято.
И нека да танцувам със орлите
да пия жадно капки от росата,
а щом надяна ризата съшита
жадувана,ще долетя крилата.
Свидетельство о публикации №112081905339
Ия Оранская 27.08.2012 15:20 Заявить о нарушении
Йорданка Господинова 27.08.2012 20:39 Заявить о нарушении