Нiч пiд вуаллю. Птаство дике...

* * *

Ніч під вуаллю. Птаство дике.
Крики:
                — І він її любив!..
— Він перебрів червоні ріки,
Але нікого не убив!..

— За що ж його?! —
                І кожна зграя —
Мов сіть густа.
                Однак чобітки
Вицокують. Марші грає
Місяця бас. І печаль ріки

У небуть плине...
                У мстивім шалі
Всі перекреслено слова!
Ніч посміхається під вуаллю.
Браунінг в муфту хова.


Рецензии