Нiченька

Чорною кицунею на пухнастих лапках
Під віконце ніченька нишком підійшла.
Та й замуркотіла – була її ласка -
Зіроньки розвісила, місяць підняла…
Оченята сяють, ніченька муркоче,
Соловей підспівує, коник підграє…
І кохання, ніченька, роздає охочим,
А де вже закохані – пильно стереже…
І кицькою мружиться, марево розводить…
І чумацьким шляхом душу зігріва.
А відволічеться – то сузір’я зловить!
Грається з сузір’ям, як із тим миша…
Чорною кицунею ніченька приходить,
Роздає натхнення, мрії до життя….
А ще та  кицуня - сни з собою водить –
Хоч на мить та казкою оберта буття!


Рецензии
Мур-мур... Як казочка на ніч. Або колискова...

Иришка Торопыжка   20.08.2012 23:48     Заявить о нарушении