Творчий клiмакс

Творчий клімакс приходить
і не дивиться в паспорт,
Розтуляючи руки
Немов для обіймів,
Обіцяючи спокій,
Омріяну старість,
І, кому пощастить -
Колишніх фанатів.
Творчий клімакс приходить
Немов за бажанням -
Як швидка, проститутки
Чи синій сантехнік,
Відволікши від шопінгу,
Прасування,
Теревень під балконом
Чи чистки картоплі.
Він сідає навпроти
І палить цигарку,
Посміхається,
Лагідно дивиться в очі. І тоді ти говориш:

Іди до біса!
Я хочу померти
Від творчих оргазмів!!!


Рецензии