Натхнення

Від натхнення тхне тютюном,
Що воно утне - невідомо.
Його часто не буває вдома
І вже давно.
у натхнення хитре ім'я -
Ніби це масаж піднебіння.
В голові дівчата і війни
Як ін і ян.
У натхнення вічне "та нах"
(Дійсно, краще не заважай0.
І чарівна лампа бажань
В штанах.


Рецензии