Oh, forward, forward!

Karmapa Trinlay Thaye Dorje!!!

Karmapa Trinlay Thaye Dorje!!!

Oh, forward, forward!
Us for OUR
The SUN leads!!!
The most beautiful
In the world of CINEMA
This, then where is ...
Кенно...
Not like that
The most beautiful
In the world of cinema
What have you?
- Yes! Her...
***
О,  вперед, же вперед!
Нас за собой НАШЕ
СОЛНЦЕ ведёт!!!
Самое прекрасное
На свете КИНО
Это, то где есть …
Кенно…
Нет вот так
Самое прекрасное
На свете кино
То, что есть ты?
-Да! Ёё…

За вас помолился
НАШ ВЫСШИЙ
ПОЭТ…
Ты выиграл
Я знаю
Это верный
Ответ!!!
Тебе равных
Не может
Быть…
Их прото НЕТ….

You have won
I know
This is a sure
The answer!!!
You equal
May not
Be...
They simply don't exist....


Рецензии