Усе навпаки...
Усе навпаки
Вгору ногами ходили небесною твердю
В автобусі —
вгору колесами —
Їхали між териконами
І землю луганську
Підпирав стовп голобородькового стояння
Щоб вона не впала на нас
І не розчавила
Але тоді я був ще дитиною
Як і зараз
І нічого про це не знав
Як не знаю і зараз
Усе навпаки
1990
Свидетельство о публикации №112081805784