твои глаза укр

Коли я гляну в твої очі,
Я бачу в них всі кольори,
Я бачу в них вугільні ночі
Та долю сумної журби.

Я бачу в них тепло та ласку
До мене,до всієй Землі,
В них поринаюсь,наче в казку,
Її даруєш лиш мені.

Я бачу в них весну та літо,
Тепло і світло, та красу,
Я бачу в них достигле жито
Усе зелене у лісу.

І як смарагди сяють очі,
В які дивлюся ночі, дні.
Їх бачити я вічно хочу
Як наяву, та і ві сні.


Рецензии