Казна що!
Наче зверху хто дзижчить.
Чи балакає, чи хоче,
аби знали поза очі,
що існують межи нас
різних істот певний клас.
Кажуть, їх багата зброя
проти тих, хто є не воїн
зниклим світом мерехтить,
чесне слово, бачив їх...
Аби що вам не здавалось,
пригадайте цей показ.
Тим врятуєте невпинне
й невідомоє для вас...
Свидетельство о публикации №112081800049