Ой, горе тiй чайцi...
Тих чаєняток і чайку...
Чуєш, Мазепо,
Направ-но пищаль
На лімузин-чортопхайку!
Їздять по гніздах —
Аж серце з грудей.
От би ядро розпашіле...
От би на клоччя
Та й добрих людей,
Що Україну обсіли.
От би... простить їх і стати не згірш,
Ніж на хресті —
При Христові.
Зліва чи справа ти в нього стоїш?
Вмру я — від сліз чи від крові?
Свидетельство о публикации №112081802490
та не плачте...все ще буде...Ю.В.
Юрий Поплавский 23.08.2012 10:21 Заявить о нарушении
Най прибуває снаги!
Алексей Ковалевский Укр 23.08.2012 19:14 Заявить о нарушении