Ти в мене найкраща!

Матінко мила, рідна, кохана!
Встану сьогодні я вдосвіта, рано.
Ще будеш спати, тобі принесу
В постіль, з малиною чай і скажу:

"Ти в мене мамо - найкраща, єдина!
Дякую, що народила ти сина!
Серце своє, без утоми, вкладала,
Бавила і молочком годувала.

Вірші казала, співала співанки,
Ти клопоталась за мною із ранку,
Нічки не спала, турботливо, дні,
Ти дарувала, матусю, мені!

Скільки любові, терпіння, тепла,
Ніжна, мені і сердечна дала!
Радила, вчила, невтомно втішала,
А як хворів, ти мене лікувала!"

Тож за це все, тобі низько вклоняюсь,
Руки цілую твої і вмоляю:
"Ненечко добра, ти лише живи,
Буду молитись за тебе завжди!

Дбати, просити здоров'я для тебе,
Силу, хай Бог посилає із неба,
Щастя і радість в щоденнім бутті,
Хай допоможе Господь у житті!"


Рецензии