Незвичайний подарунок

"Матусю, рідненька! -
Хлопчина казав,
Тебе, дорогенька,
Змалечку кохав!

Люблю тебе й зараз,
Ти в мене одна!
Тобою я марю,
Ти - квітка й весна!

Ти небо і сонце,
Ти зоре ясна!
До щастя віконце,
Ти мОє життя!

Тобі я на свято
Дарунок роблю -
З лози я стілець
Тобі, мамо, плету!

У нього вкладаю
Я серце своє,
Нехай зігріває,
Узимку, тебе!

Щоб ти пам'ятала,
Що є в тебе я -
Надійна опора!
Заміна твоя!"


Рецензии