Зрада

Я під планом,ти під сонцем,
Ти на морі,я в кладовці.
Розійшлись наші дороги-
Ти наставив мені роги...
Крадькома любився з тою-
Іншою,зовсім не мною.
Говорив заробиш гроші,
А приніс додому воші.

Вкрав у мене дві підвіски
І заніс обі до Лізки.
Лізка ж ноги розставляла-
За підвіски відробляла.

Більше тебе не кохаю!
Більше щастя я не маю...
Вже не буде,як раніше...
Щось мені по серцю ріже...
То,мабудь,я вже вмираю...
Та нічо.Я все прощаю...


Рецензии