Надто рiзнi
Я їм помідор,ти ж їси огірок.
Ти-Марс,я-Венера.Я-коло,ти-ромб.
Ми разом не будем,бо ти-довбойоб!
Я колір червоний,а ти зелененький.
З тобою не буду,бо в тебе маленький!
Я лЮблю машини,а ти мотоцикли.
Ну й нахєр на мЕні так сильно зацикливсь?!
Я люблю піджарих,з широкими плЕчми...
Ти ж якійсь блідий і сухий!Недоречний!
Я люблю високих,а ти метр з кепкой.
Я люблю розумних,а ти геть без клепки!
Я люблю веселих,ти ж надто серйозний.
Не лЮблю я тЕбе!Відстань,каматозний!
Іди он до Галі-вона тобі пара.
А мЕне не лапай,страшний нечупара!
Свидетельство о публикации №112081609341