хрестиком
як ниточка чорна до голки
притулявся так ніжно ворсинками
щоб на пару життя вишивати
чорно-біле із квітом ефектним
ай ніхто не помітив отої омани
що насправді життя те на пару
вишивалось не настилом
а кололося хрестиком
Свидетельство о публикации №112081608716
Августина Остров 12.05.2013 21:13 Заявить о нарушении