***

просто хтось колись вирішив,
що коли прощаєшся з тим, що було надто дороге,
треба стирати есемеси, фотографії, вірші,
щоб раптом не захотілося повернутися ще.

просто комусь колись захотілося,
щоб правильним було витирати усі нагадування,
фарбувати волосся, гасити полум"я хтивості,
почуття знищуючи методом спалювання.


Рецензии