Я буду любити тебе до болю укр

Та поки сонце не розпушить вії,

я буду любити тебе до болю.

Душа крізь серце промчить мрійливо,

а я згадаю, чому з тобою...

Ти не хочеш?

Підіймайся на крила!

Відвернешся?

То, чому не злюбила?

Рідні сльози,

по щокам і по губах.

Я цілую,

ну пробач, душогуба!

Моє серце

тільки тобі всміхнеться.

Я віддам

і рука не здригнеться.

Наші мрії

скоро стануть ділами,

ми з тобою,

тобто ми не здолані.


Рецензии