Мудрьошки. Гл. 4 Превратности любови

Як добре, коли зустрічають,
         ще краще- люблять якщо Вас.
Улюблені нас надихають,
            а люблячі - годують нас.


Любов завжди
       корисна людям.
Ми молоді,
       поки ми любим.


Нам без любові не прожити,
     але не дивлячись на вірність ,
 Вона не може враз скорити
          зубную біль та бідність.


Чоловіки до старості
          сивіють і жиріють.
Як елегантно
           жіночки старіють!


Любов  немов нас окриляє
               і обіцяє рай.
Якщо вона тебе долає,
   розсудливості не втрачай.


Як важко все предбачати,
             як важко людяними буть.
Той, кто не вміє ненавидіти,
          той не навчиться і любить.



Любов зазнати дуже важко,
            ніхто не знає де, коли.
Вона приходить неізвідки,
              і відпливає в нікуди.


Любов пішла ...,
         лишились тільки крихти,
Застрягли  що
              в душевному куті..
Вона як ртуть,
           втримаєш на долоньці,
Та не втримаєш
               в стислом кулаці.



Хоч вони не для потіхи,
          все ж  таке є почування,
 Що любовні утіхі -
       дуже добрий вид бажання.


Я так давно тебе бажаю,
           ебе, кохана, лиш одну,
Прийди, я весь  "благоухаю",
             я і тебе "благоухну".


Невідомі мені почування твої,
            де і ким ти полонений.
Але якщо довго нудиш о любові,
   то, значить, не дуже закоханий.


Пішла відрада добрих днин,
             весілля,іменин,хрестин.
Чим довше я живу один,
           тем більше я люблю тварин.



О,разлюб ‘язная моя!
             Ах добре те ,що ти не знала,
Як дуже вдячний тобі я
            за те ,що, стерво ,відказала.


Треба ж бути таким щасливим:
 І любити,і бути любимим.
Треба ж бути такою щасливою:
 І любити,і бути любимою.


У світ жінок проникнути
                не можна.
Характер важко
               пояснити їх:
Хто любіть їх-
       вони до тих байдужі.
Та люблять тих,
      байдужний хто до них.


Як не були б ми розумні,скритні,
Та безрасудно знов і знов,
Будь-яка пристрасть штовхає на помилки,
На дурні-штовхає нас любов.               


Нехай ти знатним і багатим був.
Або трудівся із останніх сил.
Ти честь свою зберіг,закони шанував.
Але ти не любив…І радість не пізнав.


Любить-не любить ,відвічна задача.
Як важко нам порою  ії рішити.
Не бути любим –проста  невдача,
Нещастя – без неї життя прожити.    



Складно любити  рідну Батьківщину,.
Важко любити просто людину.
И добиватись добра і успіху
На рубежі двадцять першого віку.


Рецензии