Я благала...

Я благала тебе: "Бережи,
Бо кохання - чуття найсвятіше!"
Я казала тобі : "Дорожи,
Бо воно перетвориться в сніжне!

У холодне, болюче, терпке..."
Я вмоляла: "Тримай, коли сяє!
Воно хоче цвісти для тебе,
Та лиш чахне і лише вмирає."

Говорила: "Цінуй, бо воно,
Як дитина ласкаве, тендітне!"
Не послухав мене всеодно,
Ти примусив його відлетіти!


Рецензии