Перемикати

Перемикати
Все, що підвладне втратам:
Дорожні мапи,
Вулканічні кратери,
Малі кімнати,
Маму й тата,
Молекули і атоми,
фатум,
Вміння чекати, грати
Звичку звикати.
Перемикати
Кола й квадрати,
Вільний вхід за ґрати,
Електростати.
У випадку пату
З власним катом -
Не зволікати.
Зростати.
Перемикати.


Рецензии