Коли пустота

Що серце пустотою обіймає?
Що щастя, то покинуті слова.
Коли у серці ранами покрито,
Душа у стомлені одна.

Коли словами боляче пустими,
Ти своє серце закриваєш на замки,
Його душа у темряві  вмирає,
А ти у пошуках сумних…

Те серце, що пустинним стало,
У щасті де покинуті слова.
Коли все ранами покрито,
Бальзам на душу, де шукатиме вона?

У всесвіті, що бездоганно є фальшивим
Шукаєш радість де її нема,
Та світла, де тільки темрява одна,
Обвинувачуючи людство.

А десь за обрієм пусто’ти
Є місто світла і добра
Де душу там знаходить теплота
І все то бездоганно є красивим.

Лишень потрібно зупинитись
І очі до небес підняти у хвалі
До Бога всі свої страждання віднести
І тихо стане на душі.

Коли Його рука торкаючись лікує
Коли Його слова змінили почуття
Тихенько станеш на коліна,
Прославиш ти свого Царя.


Рецензии