Я н коли тебе не покину 15. 08. 2012

За тобою, як тінь, по твоїх слідах.
Збивши ноги до болю вкров.
Я у себе вбираю твій біль і страх,
А тобі віддаю любов.

За тобою як тінь по твоїх слідах
буду йти аж до поки не згину.
А коли я піду, навіть в інших світах
Я ніколи тебе не покину.


Рецензии