Книга
Твій спокій словом не порушу,
У час скрутний пораду дам.
В мовчанні книга – не бездушна,
З віків у літерах жива!
Сповита з долею любов’ю,
В відлунні щирім серця спів.
Візьми мене, візьми з собою,
Нап’єшся мудрости з віків.
В стрічках знайдеш розраду й спокій
І в досвіді життєву суть.
Мої листки, як зріла осінь,
Лиш їх читати не забудь.
Свидетельство о публикации №112081404176
С теплом, Светлана Водолей.
Светлана Водолей 14.08.2012 18:32 Заявить о нарушении