Дякую

Керівництву факультету початкової та спеціальної підготовки
Національної академії внутрішніх справ.

Моя подяка всьому колективу,
За виховання сина та любов!
За Вашу чуйність, вчителі, за Вашу силу,
Уклін Вам щирий до землі, я знов і знов,

Роблю в думках, цілую Ваші руки,
За цей нелегкий, наполегливий цей труд.
За совість, за терпіння, за науку,
Що безутомно, так, долаєте цей путь!

Не стачить слів, щоб висловить сердечно,
Ті почуття до Вас, що маю у душі.
Дякую дуже за довіру і сердечність,
За добродійність від студентів і батьків!


Рецензии