Покращення вже сьогодн

Що краще стало жити не кажіть...
Про мільярдерів кажете, ви може?
Таке життя, що тільки і держись...
На катування часом дуже схоже...

Ми у рідній країні як раби...
Пани, що хочуть, то і роблять з нами...
Послати їх би всіх у три чорти...
Не вистачає часом нам відваги...

Бо всі залежим тілом від шматка...
Душа ось, ось від болю зашмаргнеця...
Бо так як живемо, можна хіба?
Не знаю як те серце щойно б'ється...

Корупція нас точе в тім біда...
Свати, брати дербанять всю Державу...
Країну розділила вся рідня...
Не можна на це все знайти управу...

Кажу як є без шарму і прикрас...
Не можна жити у такій Державі...
Пани ярмо накинули на нас...
Що як скоти живемо, винні самі



Рецензии