Остання над я

Ось незабаром дітям вже і в школу...
Та в школи йти їм якось не кортить...
Там пінопласт зіпсував всі класи, холи...
Він наче смерть усюди, там висить...

Немає спасу щойно від зарази...
За діточок здоров'я серце жме...
Нема у світі гіршої прокази...
Бо нирки, серце, бронхи все псує...

Уже і перші є зарази жертви...
Прокуратура розгляд почала...
Які ж то треба мати міцні нерви...
Щоб прикривати всі гучні діла...

Наш мер завірив все як є у нормі...
Чого ж болить у діток голова?
Він мабуть робить норми всі по собі...
Бо його діток в місті вже нема...

Він вивіз їх своїх дітей подалі...
Своїх жаліє кров вона ж своя...
А нам навішав в школи причандали...
Як таких носить матінка Земля?

Нема до цього лиха владі діла...
І Президент все бачить і мовчить...
Стоїть якась за пінопластом сила...
Що вісім тисяч діточок ганьбить...

В той час коли повісили те лихо...
Ще сподівались всі ми на закон...
Та все дарма все в мера шито, крито...
Наш Президент! Закрий цей полігон



Рецензии