Мить Щастя або подяка за рад сть

здається, що якби не ця неочікувана безмежна легкість,
можна було зламатися або розсипатися невизначеною кількістю
уламків, краплин, осколків або навіть молекул й атомів,
і програти боротьбу з оточуючою дійсністю,
не вийти на якісно новіший рівень співіснування з реальністю.
забути про то хто ми є і звідки, куди і навіщо прямуємо,
("ми" - це сукупність внутрішніх "я" і різномасних соціальних ролей)
чого досягнути бажаємо чи просто мріємо, чи на що чекаємо,
та чи взагалі свій притулок в майбутньому знайдемо?...
тож дякувати випадку, що з’явилося це рятуюче свідомість щастя.


Рецензии