Дев ятий погляд

Натхненно ніч крокує степом,
Дев’ятим поглядом крізь небо
Втрачає блискавки німі.
Замріяно блукає місяць,
Шикуючи розмірено ходу,
Мов викликає на відвертість
Того, хто ще не в путах сну.
І серце вмить стрибає донеба,
Немов ним страшно засоромлене,
Пірнає в омут почуттів,
Тікає від полону розума.
Кружляють в ніжнім танці спогади
Під тихий шепіт диких трав,
І тільки море соромом заходиться,
Примушене розлученням мовчать.


Рецензии