Невiдболiле

Вже серпень вмився зорепадом
І осінь знову на порозі
Вітрами,жовтим листопадом,
Зустріне нас в життєвій прозі.

Остудить спеку прохолода,
В тумани вдягнеться світанок,
Непередбачена погода
Дощем рясним впаде під ранок.

Умиє листя на тополі,
Гілля високе,біле тіло
І спогади,вже зовсім кволі
І те,що ще не відболіло.


Рецензии