kill radiation
Dj Enerdgi
Photo from интерДа Supernovae. Category. June. The music of supernovae. 2012
cutting out of my poems of different years
hard light radiation
Beth often kills but
is the only light
***
Sun will kill radiation
atom blowing beams
no, don't be afraid
so better
The Energy Of Our Love.
***
and in a moment of a nuclear explosion
there is no war - birth of a Star
what?!
the brightest in the constellation of Love
S Copyright: Dj Enerdgi, 2012
Certificate of the publication №11207301955
***
Сверхновые звезды
Dj Enerdgi
Фото из интерДа Сверхновые звезды. Категория. Июнь. Музыка сверхновых звезд. 2012
нарезка из моих стихов разных лет
жесткое сиянье изулченье
бет часто убивате но
несет лишь свет
***
Солце убьёт радиацией
атом взметнет лучи
нет, не бойся
так лучше
Энергия Нашей Любви.
***
и через мгновение ядерный взрыв
нет не война - рожденье Звезды
какой?!
самой яркой в созвездье Любви
© Copyright: Dj Enerdgi, 2012
Свидетельство о публикации №11207301955
Свидетельство о публикации №112081206254