King of roads by Король дорог 2007

He believes himself. He drives a car
What will happening there? Nothing because
There is on way is nobody’n’nothing
What could be trouble him? That’s so fantastic.

What waiting for him behind horizon line?
It can be happiness. Also he could die.
But he’s driving now without any scare
And he’ll meet any problem without fear.

Road’s his life. Wheels hiss
Painting trace. He’s getting risk
Hot dangerous way goes to the sky
He gains speed, straighten wings and flies.

July. Warm beautiful night.
Stars on the sky. Crickets sing about the light.
Gasoline smokes and fire on the road.
Sirens comes closer. But late. He dead and forgot.

He was a King but he forgot about fate.
But one had played with him dangerous game.
He had been propping. So what’s the end?
He was too sure and now he is dead. 
 


Рецензии
Прежде чем публиковать, покажите тому, кто ДЕЙСТВИТЕЛЬНО говорит по английски,
Жуткая грамматика. Не буду перечислять ошибки - слишком много.

Саша Варламов   12.08.2012 15:58     Заявить о нарушении
Отлично! Именно это я и рассчитывал услышать =) Критику надо воспринимать должным образом. А этот текст - проба. Я никогда ранее таким не занимался. При возможности я непременно воспользуюсь Вашим советом =).

Андрей Скогорев   12.08.2012 20:37   Заявить о нарушении