Меттаза урхазаш
Ший тайпара доаккх цlаьскар гуча.
Нани миска хийла ерз цамогаш,
Бийсан хьувз мухь бетташ кхуврч.
Эрсий лелх чу цlаьхха коа чу,
Зулам коттлуш герзаш мlовз.
Гилжа хинна хьийзар наний дега чу,
Белаш латт уж, цар воl хьовз.
Во тата доалаш, гердз а даьлар,
Нане бlаргаш, веlага лув.
Етталу дакъа тlа. Хlай, хьо ваьраз,
Наlалт хьо кхедаьча ун.
Сута тешаш, седкъий ма-д шоана,
Бекхам урхазаш хьоргба.
Гlалат даьннача, бехк тlа шоана,
lоажал шун коа а кхестаргда.
Ди чакхадоалаш, сайре хьогаш,
Ший тайпара доаккх цlаьскар гуча.
Нани миска хийла ерз цамогаш,
Бийсан хьувз мухь бетташ кхуврч.
Гlермане, 12. Мангала бетта 2012 шу
Свидетельство о публикации №112081201064