Глибока

               
Тут мій дім. Ось тут дитинство моє      
Мріяло так бігать по стежках.               
Мрія не збулась, та, все ж я горда         
Тим, що народилась в цих краях.         
Я напевно знаю, лиш в Глибоці             
Так буяє зелено трава.               
Защемить у серці і у оці,               
Коли виїжджаю десь, бува.               
Далеких доріг не хочу,               
Не гріють чужі краї,               
Смачніший хліб у Глибоці               
І найспівучіші солов’ї.   
                липень, 2008      


Рецензии