Що ж мабуть...
Щоб я без слова й днини не могла,
Щоб не могла спокійно я заснути,
Якщо у гостях Муза не була.
Щоб на папір рядочками лягали
Слова, як ті весною споришині,
Щоб люди, їх читаючи, казали:
“Чисті! Хвилюють вірші! Із душі …”
27.11.1999
Свидетельство о публикации №112081106928