Не только...

***
Не тільки повітрям дишу,
у серці надію плекаю
про мрію свою золоту,
про щастя у рідному краї.
Тим духом єдиним живу
Котрий з грудей цю пісню підіймає.
Я до людей свої думки несу
З людьми душа хай заспіває.
                23.06.2011


Рецензии