Капiтан Арктика

*раджу послухати пісню у виконанні К.Білоконь "Капітан Арктика"


А ти у мене такий гарний-гарний,
Немов зійшов з морського судна – лайнеру,
Аеропляну міжконтинентального,
Спокійний, мудрий, капітане Арктико.

Сорочка білосніжна, мов у янгола,
А комір ідеально напрасований,
Мовчиш, і не буваєш марнословним ти…
Я поруч, і від радощів засяяла.

А ти у мене особливо світлий,
Як згадую, сама свічусь, мов лампочка,
Уважний, і мене, немов магнітом,
Притягуєш, пірнаю в море радощів.

Ти незвичайний, капітане Арктико,
Даруєш зиму, і даруєш літо,
Не варто поміж нами ставить крапочку.
Для тебе - я, а ти для мене - світ весь.


Рецензии