Сигалахийкхухьаргаш дlайодаш
Зувш уж сел тамашийна цу лакхе.
Баьде уврамаш тlа мискинга водаш,
Кхувца садаккха, кхыметтел сакхе а.
Сел из тамашийна сурт этта долаш,
Мел йоа уйла, мел доа хетар дорхлу.
Кхийнавац цlаккха саг шортта ха йолаш,
Соцаш санна, дог цlаьхха тохлу.
Тархьар дувцача хана, дувца наха тийна.
Эздел доацаш, вахар а тац.
Бакъдар да, сигале сийрдлу сийна,
lоажало а саг вита хиннадац.
Гургйац сигалахийкхухьаргаш бийсан.
Укхаза дай кицаш мара тац.
Меллара мискинга, хlаьта а нийса,
Вода саг. Укхаза кхыдоа товргдац.
Гlермане, 10. Мангал 2012
Свидетельство о публикации №112081101074