Як

Ви краще нас візьміть всіх розстріляйте...
Терпіти це вже все невмоготу...
Або повітрям дихати нам дайте...
І вибачте мене за прямоту...

Набридло страху нам вже всім боятись...
Так жити в злиднях вже кортить всім нам...
Для люду щось зробити ви відважтесь...
Щоб було чим йому прикрити срам...

Не треба нас законами лякати...
Що всі в лайні спитати треба з вас...
Пора вже і з Європи приклад брати...
Давно уже настав для цього час...

І з правосуддям треба щось робити...
Машина збої вже давно дає...
Народ не треба на весь світ ганьбити...
А то буцатись скоро він почне...

Народ любити треба свій хоч трохи...
Бо від реформ таких йому вже зле...
Лизати він втомивсь чужі пороги...
Навчитись треба, цінувать своє

http://www.vlad-amelin.ru/stihi-o-zhizni/3587-yak-ye.html


Рецензии