Я на весь св т кричати хочу...

Я на весь світ кричати хочу,
Що я закохана, люблю.
І сяють щастям мої очі,
Я Богу дякую, й молюсь.

Співають в серці моїм струни:
Нехай цю пісню чують всі,
Я не пізнаю більше суму –
Вітри, цю пісню ви несіть.

Коханий мій нехай почує
Які оркестри є в душі:
Його єдиного люблю я ,
Йому присвячені вірші!

Я довго йшла до цього щастя,
Крізь гори важких помилок.
Для мене зараз він найкращій,
Повторюю це знову й знов.

Не хочу знати я майбутнє,
Тепер і зараз я живу.
Я почуття це незабутнє,
Для тебе милий збережу.
             Квітень 2011р


Рецензии